Fortsæt til hovedindholdet
Nyheder
Nyheder

Julegudstjenester på ukrainsk

Rejsepræst fader Sergiy fra Kyiv er i denne måned i Danmark for at afholde julegudstjenester for ukrainere. Del gerne invitationerne med ukrainere i dit sogn!

Invitation til gudstjeneste på ukrainsk afholdes den 19. december klokken 19 i Christianskirke i Århus og den 21. december klokken 19.30 i Kristkirken i Kolding. Klik på den røde pil til højre for at se flere billeder. 

Invitation til gudstjeneste på ukrainsk afholdes også den 25. december klokken 10.30 i Apostelkirken på Vesterbro i København.

Invitation til gudstjeneste på ukrainsk afholdes også den 25. december klokken 10.30 i Apostelkirken på Vesterbro i København.

Fader Sergiy Berezhnoy fra den selvstændige ortodokse kirke i Ukraine er præst ved de tre gudstjenester, der omkring jul bliver afholdt på ukrainsk i Danmark.

Gudstjenesterne bliver afholdt flere steder i Danmark fra den 19. til den 25. december:  

Hent invitation til alle gudstjenester her

Husk at dele invitationerne til de ukrainske julegudstjenester med ukrainere i dit sogn.

Du kan også donere penge til arbejdet i den selvstændige ukrainske ortodokse kirke. Det kan du gøre gennem Folkekirkens mellemkirkelige Råds kirkeindsamling. Folkekirkens mellemkirkelige Råds kirkeindsamling går i år til opbygning af relationer til den selvstændige ortodokse kirke i Ukraine og til at hjælpe kirken med opbygning af kirkelig betjening af ukrainere i Danmark. Det sker eksempelvis gennem besøg fra rejsepræst Sergiy Berezhnoy, som er præst ved de tre julegudstjenester.

Støt kirkeindsamlingen på MobilePay med et valgfrit beløb til nummeret 151848.