Fortsæt til hovedindholdet
Aktuelt
Kommende arrangementer

Kommende arrangementer

19
apr

Midt i blandt os - Migranter i kirke og samfund

National konference om folkekirkens arbejde med migranter. Læs mere her. Sted: Hotel Nyborg Strand
11
jun

Invitation til nyt forum for offentlighedsteologi

Dato: Bemærk ny dato: tirsdag d. 11. juni 2024 kl. 12-16 på Bjælkeloftet, Diakonissestiftelsen, Peter Bangs Vej 5B, 4. sal.
Arrangører: Folkekirkens Mellemkirkelige Råd og Samfonden
Tilmelding: Jonas Adelin Jørgensen på jaj@interchurch.dk
07
jul

Mulighed for et økumenisk sommerkursus hos de gammelkatolske i Holland

Fra den 7. juli og fremefter undervises den klassiske "Gammelkatolsk Teologi i dens Økumeniske Kontekst" og tilbyder dig en inspirerende, uges lang introduktion til gammelkatolsk teologi, historie og spiritualitet.

En uge senere er det avancerede kursus "Gammelkatolsk Teologi ud over det Grundlæggende: I søgen efter at være Kirke i Fællesskab" planlagt fra den 14.-19. juli. Dette kursus blev præsenteret med stor anerkendelse i 2023 og tilbyder muligheden for mere avancerede studier i gammelkatolicisme, også for dem, der har taget det tidligere avancerede kursus "Den Tidlige Kirke som Ideal: Gammelkatolsk Teologi ud over det Grundlæggende", som blev tilbudt i 2021 og 2022.

Begge kurser inkluderer udflugter til skattene i den middelalderlige by Utrecht og dens rigdom af religiøs historie. Derudover kan de bookes som en to-ugers pakke, kaldet "Gammelkatolsk Teologi: Fællesskab som Kald og Udfordring".