Aktuelt
Kommende arrangementer

Kommende arrangementer

14
dec

Offentlighedsteologiwebinar: Kristendom, kirke og offentlighed i historisk perspektiv

Ud fra bogen "Offentlighedsteologi. En introduktion" holder Lektor Matthias Sommer Bostrup, Aarhus Universitet, webinar som en del af webinarserie.
Tilmeld dig webinar her.
11
jan

Offentlighedsteologiwebinar: Økonomisk ulighed og kirkernes respons

Ud fra bogen "Offentlighedsteologi. En introduktion" holder sekretariatsleder Nik Bredholt webinar som en del af webinarserie.
Tilmeld dig webinar her.
14
jan

Konference i Helsingør Stift

Biskop Peter Birch og stiftsrådet i Helsingør Stift indbyder til konferencen, som er for menighedsråd, præster, ansatte og frivillige i folkekirken i Helsingør Stift.
Læs mere om konferencen HER.
17
jan

Seminar om kirke, køn og seksualitet

Folkekirkens mellemkirkelige Råd og Afdelingen for Teologi, Aarhus Universitet, inviterer til et fagseminar, hvor formålet er at belyse og drøfte studiedokumentet There is no longer male and female. A guide to gender and sexuality from the Council of the Communion of Protestant Churches in Europe CPCE.
25
jan

Offentlighedsteologiwebinar: Et lukket menneske er åbent: åndsfrihed som opgave for teologien

Ud fra bogen "Offentlighedsteologi. En introduktion" holder leder af Grundtvig-Akademiet Ingrid Ank webinar som en del af webinarserie.
Tilmeld dig webinar her.
01
feb

Offentlighedsteologiwebinar: Herske eller herske? Klima, natursyn og menneskets rolle i den store fortælling

Ud fra bogen "Offentlighedsteologi. En introduktion" holder lektor Mickey Gjerris og lektor Søren Holst webinar som en del af webinarserie.
Tilmeld dig webinar her.
03
feb

Årsmøde for stiftsudvalg i Vejle

Krydspunktet mellem det økumeniske og det diakonale ude og hjemme er omdrejningspunktet for det årlige møde mellem Det mellemkirkelige Råd og stiftsrepræsentanter 3.-4. februar 2023. Her skal vi tale om, hvordan vi som kirker kan lære af hinanden og vokse sammen i fællesskab på tværs af kulturelle, kirkelige, regionale og nationale grænser.
Tilmeld dig årsmøde her.
08
feb

Offentlighedsteologiwebinar: Den identitetspolitiske Bermudatrekant: Nationalisme, kristendom og offentlighedsteologi

Ud fra bogen "Offentlighedsteologi. En introduktion" holder stiftskonsulent Birgitte Stoklund Larsen og Jonas Adelin Jørgensen webinar som en del af webinarserie.
Tilmeld dig webinar her.
22
feb

Offentlighedsteologiwebinar: Mennesket er altid mere end. Perfekthedskultur, præstationstænkning og menneskesyn

Ud fra bogen "Offentlighedsteologi. En introduktion" holder lektor Johannes Nissen, Aarhus Universitet, webinar som en del af webinarserie.
Tilmeld dig webinar her.
01
mar

Offentlighedsteologiwebinar: Kirke og migration

Ud fra bogen "Offentlighedsteologi. En introduktion" holder indvandrerpræst Niels Nymann Eriksen og konsulent Mogens S. Mogensen webinar som en del af webinarserie.
Tilmeld dig webinar her.
15
mar

Offentlighedsteologiwebinar: Sjælesorg som offentlighedsteologi

Ud fra bogen "Offentlighedsteologi. En introduktion" holder lektor Christine Tind Johannessen, FUV, webinar som en del af webinarserie.
Tilmeld dig webinar her.
22
mar

Offentlighedsteologiwebinar: Religion, vold og fred

Ud fra bogen "Offentlighedsteologi. En introduktion" holder generalsekretær Arngeir Langås, BDM, webinar som en del af webinarserie.
Tilmeld dig webinar her.
29
mar

Offentlighedsteologiwebinar: Den aktuelle debat om videnskab og tro

Ud fra bogen "Offentlighedsteologi. En introduktion" holder professor Peter Øhrstrøm, Aalborg Universitet, webinar som en del af webinarserie.
Tilmeld dig webinar her.