Kristendom og politik i en krisetid
Nyheder

AFLYST: Årsmøde: Tid til generationsskifte

AFLYST
Det årlige mellemkirkelige møde i 2021 vil handle om, hvordan vi i det økumeniske og mellemkirkelige arbejde giver stafetten videre til den næste generation

Den økumeniske bevægelse er over 70 år gammel. Hvordan fornyer vi den og får de nye generationer engageret? Det er temaet for det næste mellemkirkelige årsmøde. Billedet er fra et ungdomsmøde i Det lutherske Verdensforbund. Foto: LWF/Albin Hillert. 

 

AFLYST pga. Covid-19 restriktioner

 

Traditionen tro holder vi det årlige mellemkirkelige møde fredag 5. februar 2021. Her inviteres stifternes repræsentanter og øvrige interesserede til et møde om samarbejdet mellem kirker og kirkesamfund i ind- og udland. 

Årsmødet handler om Generationsskifte.

På årsmødet vil vi tale om, hvordan vi giver den økumeniske stafet videre til de nye generationer. Den moderne økumeniske bevægelse er nu over 70 år gammel. Et vigtigt generationsskifte står for både herhjemme og i udlandet. Hvordan ser det økumeniske ud i den næste generations perspektiv? Hvordan opfostres en ny generation af økumenisk orienterede ledere, og hvordan vil disse gentænke økumeniske dagsordner og arbejdsformer, så de svinger med næste generations tanker om det økumeniske, kirkelige og samfundsmæssige udfordringer anno 2020? Ultimativt: Hvordan ser økumenisk nedslag ud i folkekirkens menigheder i næste generation? 

Årsmødet finder sted fredag 5. februar fra kl. 17.00. Mødet foregår i kirkesalen i Vor Frelsers Kirke, Strandgade 1A, 7100 Vejle, og spisning og overnatning på Hotel Scandic Jacob Gade. 

Få mere information ved at læse PROGRAM her

Der vil naturligvis være nødvendig agtpågivenhed over for gældende 
retningslinjer fra sundhedsmyndighederne, så man kan føle sig sikker under hele mødet. Der er forbehold for ændringer i arrangementet, afhængigt af corona-situationen.