Fortsæt til hovedindholdet
Nyheder
Nyheder

Ukrainske filmtræf hos indremissionshus Bethel: En fejring af kultur og fællesskab 

I hjertet af Kolding åbner missionshuset Bethel en gang om måneden dørene for et unikt kulturelt mødested, hvor ca. 100 personer samles for at nyde en aften med ukrainske film. Det er en god oplevelse for både ukrainske og danske deltagere.

Med missionshuset Bethel som værtssted har arrangementet tiltrukket et stort antal ukrainske borgere til aftener med kulturel udveksling og fællesskab. Den månedlige filmvisning giver mulighed for at genoplive kærligheden til hjemlandets kultur og traditioner langt fra Ukraines grænser.

Udover filmoplevelsen er det en god lejlighed til at støtte Ukraine. Før filmen kan deltagerne nyde mad og drikkevarer, hvor alle indtægter går direkte til velgørende formål i Ukraine.

Selvom der kan være en sprogbarriere for nogle danske deltagere, har fællesskabet gjort arrangementet tilgængeligt og givende for alle. Danskerne, der deltager, sætter pris på den kulturelle udveksling og nyder det fællesskab, der opstår på tværs af nationaliteter.

De ukrainske filmtræf i missionshuset Bethel er et inspirerende eksempel på, hvordan kulturelle begivenheder kan bringe folk sammen.