Fortsæt til hovedindholdet
Portrætserie af herboende migranter
“Vi håber på en dag at kunne komme hjem igen til det land vi kommer fra"

“Vi håber på en dag at kunne komme hjem igen til det land vi kommer fra

Allah Baksh og Golnaz er gift og kom fra 7 år siden til Danmark fra Iran sammen med deres børn. 

“Da vi først kom til Danmark, gjorder vi brug af Vanløse frikirke, men da vi flyttede, rykkede vi til Lolland-Falster kirke, som også er en frimenighed, den gør vi brug af om søndagen, og tager så del i Lindeskovkirken om torsdagen for at være en del af venskabscafeen. Vi får meget ud af at gå i begge kirker og menigheder. Lindeskovkirken hjælper os meget med de små ting i hverdagen, det er en ekstra hjælpende hånd.”

Golnaz og Allah Baksh er rigtig glade for det liv som de har fået i Danmark “Før vi kom til Danmark, boede vi i Tyrkiet i 4 år, og der var der mange problemer med arbejde, skole og at få børn i børnehave osv. Men i Danmark passer det os rigtig godt, her er der ingen problemer, fordi der har været folk der har tænkt på os.”

Men, efter at været blevet spurgt om hvad der er af håb for deres fremtid, vender Allah Baksh sig mod sin kone og snakker med hende, usikker på om han kan svare det han gerne vil. Golnaz svarer for ham “vi håber på en dag at kunne komme hjem igen til det land vi kommer fra. Vi håber på at Iran en dag bliver sikkert igen, så Danmark ender med at blive et mere midlertidigt sted.”