Fortsæt til hovedindholdet
Forside
Kalender

Farsi-sommerlejr i Vestdanmark

23
jul.

Farsi-sommerlejr i Vestdanmark ved Frydensberg Efterskole fra 23.- 26.juli i år.

Folkekirkens Mellemkirkelige Råd håber, at både stiftsudvalg og lokale sognekirker igen vil bakke op om lejren. Der har været Farsi-lejr i Vestdanmark de seneste tre somre, mens en lignende lejr har fundet sted øst for Storebælt i en årrække.

På begge lejre kan Farsi-talende høre evangeliet forkyndt på deres hjertesprog. Formålet med lejrene er også at skabe kontakt mellem danskere og farsi-talende, kristne såvel som ikke-kristne, samt at indføre farsi-talende afghanere og iranere i kristendommen indenfor folkekirkens rammer og bekendelsesgrundlag.

Pastor Aptin Samadi fra Church of England er hovedtaler. Han har kontakt til farsi-talende menigheder i England og fungerer som koordinator for farsi-talende i den nationale engelske kirke.

På lejren i Vestdanmark var der i 2023 omkring 90 deltagere, hovedsageligt fra Danmark, men også iranere og afghanere fra Sverige, Norge, England og Holland. Erfaringen fra lejrene både vest og øst for Storebælt viser, at der vil komme mange asylansøgere fra asylcentrene og flygtninge på integrationsydelse med på lejren. Samtidig inviterer vi andre med, som heller ikke har så mange penge at holde ferie for.

billetterne kan købes her: کنفرانس تابستانی ۲۰۲۴ کلیسای ایرانیان عمانوئیل | Billetter | Mariager | Religion & Spiritualitet | Billetto — Denmark


< Tilbage til kalenderen