Fortsæt til hovedindholdet
Indføring i kristendom
Arabisk

Materiale på arabisk

Her finder du forskelligt undervisningsmateriale på arabisk om alt fra folkekirken og kristendom i Danmark, til dåbsmateriale, bibelundervisning, og gudstjenestemateriale. Der er både gratis adgang og købsmateriale i både online-, app- og fysisk format, som kan bestilles til din lokale kirke eller projekt. Har du spørgsmål til konkrete materialer eller forslag til manglende materiale, så kontakt os endelig her.

Undervisningsmateriale

Kristus-vejen på arabisk  

De 9 deltagerhæfter fra "Kristus-vejen" behandler en række centrale tematikker i den kristne tro såsom "Livet er en gave", "Hvem er Gud?", "Gud blev menneske" osv.

"Kristus-vejen" henvender sig til voksne med trosbagage fra islam. Materialet indeholder både information om den kristne praksis, troslære og fortællinger.


Tro i mødet - Vejlederbog 

Vejlederbogen giver præsten/underviseren et teoretisk og konkret redskab til kristendomsundervisning, når dåbsoplæring foregår i et religionsmøde. Overordnet falder vejlederbogen i to dele – en teoretisk del og en praktisk vejledning i brug af materialets deltagerhæfter.

 


Appendiks om gruppeundervisning 

Vejlederbogen er i 2017 blevet suppleret med et kapitel om, hvordan Kristus-vejen kan anvendes for undervisning af grupper (kapitel 12)

 

 

 


School og christ TV  

Videoundervisning på arabisk med særlig fokus på grundlaget for den kristne tro og Kristi mirakler. Materialet er gratis tilgængeligt. 

 

 

 

 


9 studies for muslim seekers  

Undervisningsmateriale specifikt til mennesker der tager kontakt til muslimer, og ønsker at fortælle om kristendom i en ramme som muslimer kan forstå.

 


Relevante links

Baytallah.com 

Kristne bøger og publikationer på arabisk, gratis tilgængelig. Lidt forældet udtryk, men interessante artikler og tekster om kristendoms historie og budskaber.


Salvation Sould Society in Shoubra

Audioprædikener, publikationer, nyhedsbreve på arabisk med kristendoms grundsten i fokus. Der er også børnevenlige kristne publikationer og andet.


Mahabba Bookshop

Kristen boghandler som sælger arabisk litteratur om biblen, familie og børneopdragelse, ungdomsbøger og bøger om kirkens historie.


St.-Takla.org

En Koptisk Ortodoks hjemmeside med bibelen gratis tilgængelig og søgbar på både engelsk og arabisk. Der er også tekster om forskellige kristne tematikker og en portal for børn med kristne historier og sange. Siden er lidt forældet i udseendet men fungerer fint.


Bibeloversigt

En youtube-kanal med undervisning og perspektiver på alle bibelens bøger, som åbner op til diskussion og refleksion.


Dr. Maher Samuel

Facebook-siden til en meget anerkendt egyptisk-arabisk psykiater og religionsfilosof. Her finder du både live-streaming af gudstjenester/møder samt video-prædikener og undervisning. Dr. Samuel er vært på flere kristne programmer på kanal Sat7 og andre kristne kanaler.