Migrantsamarbejde
Kalender

Kalender

Her kan du se, hvilke tværkulturelle arrangementer der er forskellige steder i Danmark

08
jul

Sommerkonference for farsitalende kristne

Tema i år er Forsoning med Gud og din næste
Konferencen er for dig, der finder håb i den kristne tro og ønsker at udvikle din viden, din tro og dine relationer. Hovedtaler på konferencen er Kia Hadaeghi fra Manchester. En vigtig del af konferencen er kristendomsundervisning, den fælles lovsang og masser af godt fællesskab med Guds legeme på jord. Konferencen afholdes i naturskønne omgivelser på LMH, Hillerød den 8.-10. juli. Adressen finder du i den bekræftelsesmail, vi sender dig, når du er tilmeldt. Spisning og overnatning er inkluderet i prisen. Vigtigt! Du skal selv medbringe sengetøj og lagen til sengen!
Vi håber at se dig til konferencen!
Køb billet via dette link eller kontakt koordinator Naser Rezaeih https://billetto.dk/e/sommerkonference-for-farsitalende-kristne-i-ostdanmark-billetter-632041

12
jul

Sommerkonference for farsitalende kristne

Sommerkonference for farsitalende kristne i Vestdanmark
Tema i år er Forsoning med Gud og din næste
Konferencen er for dig, der finder håb i den kristne tro og ønsker at udvikle din viden, din tro og dine relationer. Hovedtaler på konferencen er Kia Hadaeghi fra Manchester. En vigtig del af konferencen er kristendomsundervisning, den fælles lovsang og masser af godt fællesskab med Guds legeme på jord. Konferencen afholdes på Djursland Efterskole den 12. - 15. juli.
Vi håber at se dig til konferencen!

Køb billet via dette link eller kontakt koordinator Naser Rezaeih https://billetto.dk/e/sommerkonference-for-farsitalende-kristne-i-vestdanmark-billetter-637011

13
nov

Forbønsgudstjeneste for forfulgte kristne

Velkommen til gudstjeneste med forbøn, lystænding og sang. Gudstjenesten ledes af biskop Henrik Stubkjær. Prædiken ved Kenneth Kühn, Area Director for Europe i Elam Ministries, med fokus på den fremvoksende kirke i Afghanistan og mødet med afghanere i Danmark. Efter gudstjenesten er der sandwich og samvær i Sognegården!