Fortsæt til hovedindholdet
Nyheder
Nyheder

Invitation til fredsgudstjeneste og dialogmøde

Snart er det to år siden, at krigen i Ukraine startede. To år med uvished, usikkerhed og ufred, hvor ukrainere har måttet smide, hvad de havde i hænderne og skjule sig. Nogen har skjult sig i beskyttelsesrum i nærheden, nogen er rejst væk fra fronten og til et helt andet sted i Ukraine eller væk fra deres land.

Gudstjeneste for fred i Ribe Domkirke.

Kirkerne i Danmark beder for fred og inviterer til fredsgudstjenester i anledning af to-året for invasionen i Ukraine d. 24. februar 2022. 

 

Holmens Kirke, København d. 23. februar kl. 12, ingen tilmelding


Ribe Domkirke, d. 24. februar kl. 16, tilmelding via link
Du kan tilmelde dig her, TILMELDING, senest d. 20. februar, 2024. 

Bemærk: Der er kort tilmeldingsfrist, og pladser tildeles efter først til mølle-princippet. Efter fristen modtager du en bekræftelse med din billet. 


Folkekirkens Nødhjælp er også med i et dialogmøde i Ribe umiddelbart inden gudstjenesten: 

Kannikegården, Ribe, Ukraine og kirkens rolle i fremtiden, d. 24. februar kl. 12-13.30 
Se programmet for dialogmødet her.

 

Gudstjenesterne er arrangeret på baggrund af, at det i disse dage er to år siden krigen i Ukraine begyndte. Vi opfordrer andre kirker til at holde åben for bøn og lystænding på årsdagen 24. februar.

 

Fredsgudstjenesterne og dialogmødet arrangeres i samarbejde mellem Københavns Stift, Ribe Stift, Det mellemkirkelige Råd, Danske Kirkers Råd og Folkekirkens Nødhjælp. 

 

Man kan bidrage til Folkekirkens Nødhjælps arbejde i Ukraine på mobilepay 11 75 45 eller ved at sende en SMS til 1911 med teksten UKRAINE

 

På vegne af Folkekirkens mellemkirkelige Råd

Peter Lodberg,
Formand