Idékatalog
Bibelkredse/cellegrupper med materiale på andre sprog end dansk
Intet billede:

Bibelkredse/cellegrupper med materiale på andre sprog end dansk

Baggrund
Mange kristne mødes hver uge landet over i bibelkredse og cellegrupper. Her samles man typisk i en fortrolig kreds, hvor der er plads til at dele sorger og glæder, diskutere bibeltekster og bede sammen. Det er også en model mange udlændinge kender fra deres kirker i de lande de kommer fra.

Formål
At tilbyde et mindre netværk, hvor der er tillid og plads til at vokse som en del af et kristent socialt fællesskab og til at blive udfordret som kristen. Der er forskellige muligheder:

  • at åbne allerede eksisterende grupper op for kristne nydanskere og hjælpe dem til at få det relevante materiale på andre sprog end dansk. På denne måde kan de forberede sig til mødet og møde op med bedre forudsætninger for at deltage i aftenens debat på dansk.
  • at starte nye grupper med både danskere og nydanskere, hvor alt – både materiale, samvær og debat – foregår på et andet sprog end dansk, fx engelsk eller fransk.
  • at bistå med at etablere nydanske grupper og at finde materiale til dem.

Målgruppe
Danskere og nydanskere uden tilhørsforhold til en gruppe.

Metode
Kontakt aktuelle eller potentielle gruppeledere, der kan invitere medlemmer, samt planlægge indhold og sted for mødeaftenerne.

Brug for hjælp?