Ledige stillinger
Studentermedhjælper til kommunikation, SoMe og Web

Studentermedhjælper til kommunikation, SoMe og Web 

Er du hurtig på tasterne, hjemmevant på sociale medier og interesseret i at få spændende internationale og interkulturelle tematikker i folkekirken ud over stepperne? Så er det måske dig, der skal være vores nye studentermedhjælper i Folkekirkens mellemkirkelige Råd.

Folkekirkens mellemkirkelige Råd er så at sige Folkekirkens udenrigskontor. Vi tager os af folkekirkens kontakter til andre kristne kirker og kirkesamfund i Danmark og i udlandet. En vigtig del af arbejdet består desuden i at være en ressource for danske sogne og menigheder som gerne vil række ud til migranter og nydanskere for at inkludere dem i det kirkelige fællesskab.

Dine primære opgaver vil være: 

-          Redaktion af hjemmesider, nyhedsbrev og artikler

-          Hjælpe med at producere indhold til vores facebook, instagram og Linkedin platforme

-          Assistere med udvikling og tilrettelæggelse af SoMe kampagner, grafik og community management

-          Processer med klargøring af materialer til udgivelser

-          Assistere med opsøgende netværksarbejde, research og databehandling

-          Ad-hoc administrative opgaver, som du udfører som assistent for kontorets faste stab, såsom analyse og researcharbejde.

 

Om dig:

-          Du arbejder godt i et lille team, men kan også arbejde selvstændigt og struktureret

-          Du er kommunikationskreativ, har en skarp pen og et godt øje for korrekturlæsning

-          Du skal være god til at bruge IT-standardprogrammer

-          Erfaring med hjemmesideredigering er ikke et krav, men en fordel

-          Det er en fordel hvis du har godt kendskab til kirken, dens sprogbrug og struktur, både nationalt og internationalt

 

Vi tilbyder:

Som studentermedhjælper hos Folkekirkens mellemkirkelige Råd får du et godt fundament for at oparbejde netværk, og du kommer til at arbejde tæt sammen med ledelsen i et uformelt team på 8 medarbejdere, der med humor og korte kommunikationsveje får tingene til at ske. Du får mulighed for at bruge og udvikle dine kompetencer i spændende tværfagligt felt. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende takster for studentermedhjælpere. Arbejdstiden vil variere, men ugentligt ligge på 10-15 timer og kan tilpasses i forhold til dine studier. Arbejdssted er Diakonissestiftelsen på Frederiksberg.

 

Ansøgningsfrist 8. juni.

Ansøgning sendes til job@interchurch.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationsmedarbejder Christian Arffmann på ca@interchurch.dk  – tlf. 29911324.