Nyheder
Nyheder

Ny studentermedhjælper i Migrantsamarbejdet

Religionsvidenskabsstuderende Clara Melms er vores nye kollega i Folkekirkens mellemkirkelige Råd, og kommer særligt til at arbejde med migrantsamarbejde. 

 

Clara Victoria Melms er netop her i april, startet som studentermedarbejder på sekretariatet hos Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Her skal hun blandt andet hjælpe os med kommunikation og administrative opgaver, i Folkekirkens Migrantsamarbejde. Clara er 23 år, bor på Amager og studerer religionsvidenskab på Københavns Universitet. 

Clara har solid folkekirkeerfaring fra Store Magleby Kirke, hvor hun har været kirkemedhjælper siden 2016. Derudover er hun frivillig fagredaktør for Kristeligt Dagblad, hvor hun primært har skrevet om tværreligiøse tematikker. Clara har også været frivillig projektleder for en læringscafé i Red Barnet Ungdom.     

 

Hvad gør dig interesseret i, at arbejde med tværkulturelle problemstillinger og integration i folkekirken?

"Folkekirken er et meget specielt sted, fordi det er en institution, der skaber et helt unikt fællesskab. Der er et sted, hvor der er plads til de helt store følelser, og hvor der altid vil være plads til dig, hvis/når du skulle have brug for det. 

Desuden er folkekirken et sted hvor mennesker mødes og har mulighed for at tale om både stort og småt, det er et sted fyldt med historie, lyrik, musik og kunst. Det er også en essentiel del af den vores kultur, og det er derfor vigtigt, at alle - dvs. også dem, der har en anden baggrund end dansk - får mulighed for at tage del i det fællesskab, og derfor er arbejdet i Folkekirkens Migrantsamarbejde både interessant og relevant." 

Her på sekretariatet er vi rigtig glade for at have fået Clara som kollega.

 

 

Af Anne Katrine Ebbesen