Asylansøgere
Arabisk

Materiale på arabisk

Her finder du forskelligt undervisningsmateriale på arabisk om alt fra folkekirken og kristendom i Danmark, til dåbsmateriale, bibelundervisning, og gudstjenestemateriale. Der er både gratis adgang og købsmateriale i både online-, app- og fysisk format, som kan bestilles til din lokale kirke eller projekt. Har du spørgsmål til konkrete materialer eller forslag til manglende materiale, så kontakt os endelig her.

Undervisningsmateriale

Relevante links

 

Gratis bibel på arabisk. Simpel at navigere i gennem indeks over bibelens bøger og søgefunktion. 

Kristne bøger og publikationer på arabisk, gratis tilgængelig. Lidt forældet udtryk, men interessante artikler og tekster om kristendoms historie og budskaber.

Audioprædikener, publikationer, nyhedsbreve på arabisk med kristendoms grundsten i fokus. Der er også børnevenlige kristne publikationer og andet.

Kristen boghandler som sælger arabisk litteratur om biblen, familie og børneopdragelse, ungdomsbøger og bøger om kirkens historie.

En Koptisk Ortodoks hjemmeside med bibelen gratis tilgængelig og søgbar på både engelsk og arabisk. Der er også tekster om forskellige kristne tematikker og en portal for børn med kristne historier og sange. Siden er lidt forældet i udseendet men fungerer fint.

En lang række arabiske kristne børnesange på en youtube playliste.

En youtube-kanal med undervisning og perspektiver på alle bibelens bøger, som åbner op til diskussion og refleksion.

Facebook-siden til en meget anerkendt egyptisk-arabisk psykiater og religionsfilosof. Her finder du både live-streaming af gudstjenester/møder samt video-prædikener og undervisning. Dr. Samuel er vært på flere kristne programmer på kanal Sat7 og andre kristne kanaler.

 

 

Sange og salmer på arabisk